1. Bendrosios nuostatos

1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja tinklapio doginstable.lt (toliau – tinklapis) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką.

1.2 doginstable.lt gerbia Jūsų privatumą, todėl užtikrina Jūsų asmeninės informacijos, pateiktos tinklapyje, saugumą ir konfidencialumą pagal Privatumo politikoje išdėstytas sąlygas.

1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

 

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas

2.1 doginstable.lt tinklapio užklausos formoje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad doginstable.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2.3. doginstable.lt tinklapio užklausos formoje Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita formoje pateikta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

2.3.1 Apdoroti ir vykdyti Jūsų užklausas;

2.3.2 Pateikti paslaugų pasiūlymus pagal Jūsų užklausą;

2.3.3 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);

2.3.4 Vykdyti kitus pardavimo įsipareigojimus.

 

3. Slapukų naudojimo tvarka

3.1 Informuojame, jog, siekiant Jums pasiūlyti sklandų informacijos pateikimą bei visavertes paslaugas, doginstable.lt tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai yra įrašomi Jūsų kompiuteryje ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje ir yra naudojami tam, kad galėtume užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, atpažindami Jus kaip ankstesnį svetainės naudotoją; renkant svetainės lankomumo statistiką.

3.2 Atidarydami doginstable.lt tinklapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų išsaugoti Jūsų kompiuteryje, telefone, planšetėje ar kitame naudojamame įrenginyje.

3.3. Savo duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu AllAboutCookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

3.4 Slapuką sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics naudojimuisi šia interneto svetaine analizuoti. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Generuojama su mūsų interneto svetaine susijusi informacija yra naudojama kurti ataskaitas apie naudojimąsi šia interneto svetaine. Šią informaciją laikys Google. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html . Pas mus besireklamuojantieji arba mokėjimo paslaugų teikėjai irgi gali siųsti Jums slapukus. Savo interneto svetainėje mes skelbiame Google Adsense interesais paremtas reklamas. Jas taip, kad atspindėtų Jūsų interesus, parenka Google. Kad nustatytų Jūsų interesus, Google seks Jūsų elgesį internete naudodama slapukus. Jūs galite peržiūrėti, ištrinti ir pridėti interesų kategorijas, susietas su Jūsų naršykle, naudodami Google bendrovės Ads Preference Manager, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/. Jūs galite atsisakyti Adsense partnerių tinklo slapuko adresu http://www.google.com/privacy_ads.html . Tačiau šiame atsisakymo mechanizme naudojamas slapukas, ir jeigu Jūs ištrinsite slapukus iš savo kompiuterio, tai Jūsų atsisakymas nebus išsaugotas. Kad užsitikrintumėte, jog atsisakymas būtų išsaugotas konkrečiai naršyklei, turėtumėte naudoti Google naršyklės įskiepį, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/plugin . Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, nors tam tikros naršyklės leidžia Jums nepriimti tik trečiųjų šalių slapukų. Pavyzdžiui, Internet Explorer naršyklėje galite atsisakyti visų slapukų spausdami „Tools“ > „Internet Options“ > „Privacy“ ir pasirinkdami „Block all cookies“ (tai daroma paslenkant perjungiklį). Tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto svetainių, įskaitant šią.

 

4. Baigiamosios nuostatos

4.1 Tolimesnis naudojimasis doginstable.lt tinklapio paslaugomis reiškia šios privatumo politikos laikymąsi.

4.2 doginstable.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką ir apie tai paskelbti tinklapyje. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami vadovaujantis geranoriškumo principu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.